MICROBAKAT ÄPPLE MED KANEL OCH RUSSIN – 110 KCAL

2 pers à 110 kcal/portion

Äpple 2 st
Russin 10 g (0,5 dl)
Agavesirap 2 msk
Kanel
Kokande vatten 1 dl

Lägg russinen i vattnet och låt svälla i ca 5 minuter. Gröp ur kärnhuset på äpplena men lämna 1-2 cm i botten så att det inte blir ett hål rakt igenom. ”Smörj” insidan med kanel och blanda russinen+vattnet med agavesirapen. Fördela blandningen i de två äpplena och ställ i två formar som tål att vara i micron. Baka i micron på högsta effekt i 5-6 minuter och lägg till 1 minut för varje tillsatt äpple du gör (3 äpplen = 6-7 minuter osv). Vänta en stund innan du äter, det blir väääldigt varmt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: