BIFFSTROGANOFF – 280 KCAL

4 pers à 280 kcal/portion

Högrev 400 g
Lök 200 g (2 st)
Lätt crème fraîche 5 % 200 g (2 dl)
Tomatpuré 50 g
Kalvfond 40 g (2 msk)
Vatten 2 dl
Salt och peppar

Skär köttet i centimetertjocka strimlor och bryn i panna, när det är klart lägger du över det i en tallrik och fräser löken tills den blir mjuk. Lägg tillbaka köttet i pannan och salta, peppra, häll på fond, tomatpuré och vatten. Låt puttra med lock på i minst 20 minuter på låg värme (jag hade den i 1 timme ungefär). Strax innan du serverar rör du ner crème fraîche.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: