DANS

Har precis kommit hem, blev tacos och vin hos Sandra och sedan dans på Stures hela kvällen! Såå kul! Hörs imorgon sweeties!

Annonser

2 thoughts on “DANS

  1. Maddeh skriver:

    Struntar du i kcal när du festar eller dricker du sånt som du vet innehåller liite mindre kcal? För sprit är ju det mest kaloririka man kan hitta typ.. men jag vill inte säga nej till en rolig kväll bara pga. det, eller alltid vara den som är nykter så jag får köra varje gång och känna ansvaret när de andra är fulla. Jag tycker iiinte om rött vin, men vitt elr rosé klarar jag. Vodka och sånt + cider är väl det värsta..? Vore kul om du gjorde ett inlägg om att ”festa smart i kaloriväg” typ 🙂 kram!

    • DUOMUNDI skriver:

      När jag jobbade på att gå ner i vikt räknade jag in alkoholens kcal i mitt dagliga kaloriintag, nu gör jag inte det men jag tänker ändå på att inte ta söta drinkar eller gräddlikörer osv. Jag dricker nästan enbart vodka med redbull light eller mousserande när jag är ute, mest för att jag tycker att det är godast! Sen är jag ganska lättpåverkad också så det behövs inte mycket för att jag skall komma igång, hehe. Jag kan skriva ihop ett ”festa smart” inlägg i veckan! Tack för tipset!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: