MATIGA BRUNCHMUFFINS – 70 KCAL

6 stora muffins à 70 kcal/muffins

Hackad fryst spenat 110 g
Lök 130 g
Kvarg (ICA’s 0,1%) 250 g
Ägg 1 st
Mannagryn 10 g
Soltorkade tomater 30 g
Apetina ”feta”ost 3% 60 g
Vitlöksklyfta 2 st
Salt och peppar

Hacka löken smått och stek i panna tills den blivit mjuk.
Tina spenaten och krama ur vattnet, blanda med kvarg, ägg, mannagryn, klippta soltorkade tomater, Apetinaost, vitlök och lök. Smaka av med salt och peppar och fördela i 6 stora muffinsformar. Grädda i ugnen i ca 30-40 minuter på 200 grader.

Dessa blev supergoda, ett lite matigare alternativ till äggmuffins. Jag åt dem med färska grönsaker, mumsiga blåbär och kalkonbacon!

Annonser

2 thoughts on “MATIGA BRUNCHMUFFINS – 70 KCAL

  1. malinolssons skriver:

    Så himla duktiga ni är på nyttiga OCH goda recept!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: