VAD VILL NI SE?


Dagens frukost blev gröt på favoritmüslin+kanel+linfrön+russin.

Det har blivit lite mycket frukost och middagsrecept här på bloggen från min del och lite för lite bilder och tips. Skall försöka variera inläggen lite mer, vad skulle ni vilja se? Är det kul att ta del av recept eller vill ni hellre läsa om något annat?

Nu måste jag iväg och jobba!

Annonser

7 thoughts on “VAD VILL NI SE?

 1. Julia skriver:

  Vill ha tips för motivationen! Gärna lite mer ingående om din viktminskning 🙂

 2. Zoz skriver:

  Jag gillar verkligen den här bloggen! Jag blir inspirerad och så sugen på att ändra på min kost och livsstil, middags och lunch recepten är inspirerande men frukosten kan lätt bli enformig och ointressant för mig som hatar gröt!

 3. G skriver:

  Berätta gärna lite mer om dig själv! De är kul att få läsa om er vardag osv. om ni får in mer mode också så har er blogg ALLT! älskar den!

 4. Maddeh skriver:

  Jag vill se recept & bilder på saker ni äter och smaltips, hur man ska klara av att bli nyttigare och så, det är då jag blir inspirerad till ett nyttigare liv 🙂

 5. Maddeh skriver:

  En sak till! Ni har så att man kan spara era bilder – det är toppen tkr jag! Många har klickskydd. Men när det är en blogg man inspireras av vill man gärna kunna spara bilder och texter. Jag har en mapp om inspiration och träning/hälsa/mode som jag kikar i när jag är lite deppig och behöver inspo och genom att man kan högerklicka på er sida kan jag spara mycket av det ni skriver/visar i bilder och ha att inspireras av. Så ni tänker på att även om man inte vill folk ska sno saker så försämras det för oss andra som inte snor utan bara vill ha sparat 🙂

 6. Sofie skriver:

  Jag gillar verkligen er blogg! 🙂
  Den är intressant och minst sagt inspirerande.
  Jag skulle vilja läsa mer om er kost och livsstil, ex. vad, hur mycket och hur ofta/ många gånger äter ni en vanlig dag, äter ni mellanmål, hur ofta tränar ni, favoritövningar, lite kul fakta om er och tips.
  Tack för en kul blogg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: