ÄGGMUFFINS – 65 KCAL

8 muffins à 65 kcal/st

Ägg 5 st
Kvarg (ICA’s 0,1%) 100 g
Mini mjölk 50 g
Kokt skinka 60 g
Tomat 1 st
Bakpulver 1 tsk
Salt, peppar, oregano

Vispa äggen tillsammans med kvarg, mjölk, kryddor och bakpulver. Häll upp hälften av ”smeten” i 8 st muffinsformar (måste vara stabila), fördela den tärnade tomaten och den klippta skinkan i formarna och häll sedan på resten av smeten. Grädda i mitten av ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter eller tills de får en fin färg. Låt kallna några minuter innan du serverar dem!

Jag åt min till lite mild yoghurt (ICAs 0,5%),  jordgubbar, några droppar honung och en stor kopp svart!

Annonser

One thought on “ÄGGMUFFINS – 65 KCAL

  1. […] blev supergoda, ett lite matigare alternativ till äggmuffins. Jag åt dem med färska grönsaker, mumsiga blåbär och kalkonbacon! Share […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: