OXFILÉPASTA

Jag använder nästan aldrig grädde i min matlagning men när jag väl gör det så brukar jag köpa Mildas Matgrädde 4%. Den är nyttigare, lättare för magen och är minst lika god som vanlig grädde.

Stek oxfilén först. Häll på grädde och tillsätt kryddor, fond och lite soja. Låt det puttra en stund under lock. Snabbt, nyttigt och supergott!

FÖLJ OSS PÅ BLOGLOVIN’!

Annonser

One thought on “OXFILÉPASTA

  1. mathildaa skriver:

    ahmen skoja inte, så himla braaa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: