KOM I FORM MED OSS!

Hela hösten har vi varit duktiga och tränat 2-3 ggr i veckan och efter ett litet break under julen så är vi tillbaka på banan igen. Vi har tänkt köra på minst 3 ggr/vecka och kommer att skriva vad och hur vi tränar här på bloggen. Varje dag kl 17.00 skall vi dessutom försöka lägga in bilder på en övning/dag så att ni kan se hur det går till.
Vanligtvis brukar det se ut såhär:
Som uppvärmning brukar Caroline springa 3-5 km på löpbandet och Vera brukar powerwalka med vikter  i 20-30 minuter. Sedan kör vi 2-3 övningar på två muskelgrupper per träningstillfälle. Varje övning brukar vi vanligtvis köra 10×3 rep. Caroline tränar även 30×3 situps, 25×2 benövningar/ben och 10×4 armhävningar varje kväll.
Förutom bilder och information om hur vi tränar så kommer ni att få en massa tips och vi kommer att försöka svara på era frågor och funderingar kring träning/kost/hälsa så gott vi kan.

BEACH 2012 eller?!

Annonser

2 thoughts on “KOM I FORM MED OSS!

  1. maja skriver:

    Ohh vilken snygg kropp hon har i svartvit bild!! ja dör!! håller redan pp med shape up och tränar ibland..men jag kommer mer än gärna hplla koll på era tips!

  2. Julia skriver:

    Heja!! Träning mår man ju så bra av!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: