MANNAGRYNSGRÖT MED RUSSIN OCH KANEL- 190 KCAL

Mannagrynsgröt med russin och kanel 2 pers à 190 kcal/portion

Mini mjölk 0,1 % 4 dl (400 g)
Mannagryn 4 msk (45 g)
Russin 25 g
Kanel efter smak

Värm mjölken på spisen under omrörning och när den kokar vispar du ner mannagrynen, häller ner russin och kryddar med kanel. Låt småkoka på låg värme i ca 3 minuter. Servera med lite mjölk!

TIPS!
– Gröten går att variera i all evighet: russin/kanel, äpple/kanel, banan/hjortronsylt, torkade aprikoser/vanilj etc.
– Gör dubbel sats och ställ det som blir över i kylskåpet. Ta fram på morgonen dagen efter och elvispa ner 4 g vaniljsocker och ett ägg (eller 4 g no egg) per portion gröt och stek till små plättar. Servera med… Vad du vill! 😉

Annonser

3 thoughts on “MANNAGRYNSGRÖT MED RUSSIN OCH KANEL- 190 KCAL

  1. Mannagrynsgröt är ruskigt gott – fast snäppet godare är nog ändå gröt på polentagryn.

  2. […] brunch blev det en halv portion mannagrynsgröt med ekologiskt vaniljpulver och några torkade aprikoser, en halv portion bananplättar med lite […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: